Υδρονέφωση CoolProTech 10C VIP

Υδρονέφωση CoolProTech 10C VIP

Υδρονέφωση CoolProTech 10C VIP

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Ανεμιστήρας με υδρονέφωση

Διπλού xειρισμού xειροκίνητου και με τηλεχειρισμό

Μοτέρ 230W , τριών ταχυτήτων
Διάμετρος ανεμιστήρων: 65εκ. φτερωτή , 70εκ προστατευτικό
Ταλάντωση ανεμιστήρα διευθετήσιμη: 90 μοίρες αυτόματα
Κλίση ανεμιστήρα διευθετήσιμη: 30 μοίρες
Καλυπτόμενη περιοχή: 40-60 m2
Πτώση θερμοκρασιών: 5oC – 10oC
Θερμοκρασία λειτουργίας: 10 C ~ 60 C
Υγρασία λειτουργίας: 10%~85%
Ύψος ανεμιστήρα: διευθετήσιμο από 1,70μ ως 2,00μ
Δεξαμενή νερού: 38 λίτρα
Παροχή νερού: 8 ώρες

Η Υδρονέφωση CoolProTech 10C VIP βασίζεται στην χρήση του νερού ως πηγή δροσιάς. Ειδικές αντλίες υψηλής πίεσης παράγουν αρκετή πίεση στο νερό, ένα εξαιρετικά λεπτό ακροφύσιο άνοιγμα μειώνει και επιταχύνει το εξερχόμενο νερό στον φυγοκεντρικό δίσκο και με την περιστροφική ταχύτητα του δίσκου το μετατρέπει σε σταγονίδια. Αυτή η ενέργεια δημιουργεί μια λεπτή υδρονέφωση που εξατμίζεται σχεδόν αμέσα στην επαφή με το θερμό αέρα του περιβάλλοντος και το φως του ήλιου. Μόλις τα επιμέρους σταγονίδια της υδρονέφωσης τραβάνε ενέργεια θερμότητας, η θερμοκρασία του αέρα μπορεί να μειωθεί σημαντικά. Ο ανεμιστήρας με τον αέρα φυσάει τα σταγονίδια και μέσω της εξάτμισης ο συνδυασμός αυτών δροσίζει τον περιβάλλοντα χώρο για αρκετά τετραγωνικά μέτρα.

Η Υδρονέφωση CoolProTech 10C VIP είναι ένας οικονομικός τρόπος να μειώσουμε την θερμοκρασία σε μεγάλες ή μικρές περιοχές. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Οι ανεμιστήρες υδρονέφωσης με ταλάντωση μπορούν εύκολα να σαρώσουν εξωτερικούς χώρους ή εσωτερικούς χώρους σε αποστάσεις 6μ*6μ ‘36τμ’, 7μ*7μ ‘49τμ’ η και περισσότερα τετραγωνικά ανάλογα με την μορφολογία του χώρου.

Η Υδρονέφωση CoolProTech 10C VIP με φυγοκεντρικό δίσκο του οποίου η χρήση μας δίνει την δυνατότητα να αποφεύγουμε στομώματα από άλατα και μικρό-ακαθαρσίες που υπάρχουν στο δίκτυο ύδρευσης, όπως και την δυνατότητα πλήρους ελέγχου της ποσότητας εκπομπής νερού – υγρασίας έχει την δυνατότητα με μικροσκοπικά σταγονίδια να απορροφά μέσω της εξάτμισης των σταγονιδίων νερού την θερμότητα από την περιοχή και ο αέρας να δροσίζεται έως και 8 βαθμούς. Ο σωστά τοποθετημένα ανεμιστήρας υδρονέφωσης θα δροσίσει και δεν θα υγράνει την επιφάνεια γύρω του.

Η Υδρονέφωση CoolProTech 10C VIP είναι διαθέσιμη σε μεγέθη 65εκ. λεπίδας ‘70εκ προστατευτικό κέλυφος’ , όπως και μεγαλύτερων διαστάσεων για ειδικές εγκαταστάσεις φάρμες ζώων, φυτώρια, παραγωγικές ζώνες εργοστασίων, κλπ. και σε όλους τους τύπους δαπέδου και τοίχου.

Όταν χρησιμοποιείται σε ένα κλειστό περιβάλλον όπως ένα θερμοκήπιο, αρχικά δροσίζει την γενική περιοχή και έπειτα παρέχει ένα υψηλό βαθμό υγρασίας καλύπτοντας τις ανάγκες των φυτικών ειδών. Κάποια εξειδικευμένα καταστήματα προϊόντων μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν αυτούς τους τύπους ανεμιστήρων με υδρονέφωση για να κρατήσουν τα προϊόντα τους φρέσκα για τους πελάτες. Επίσης μπορεί να κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον αγορών για υπαίθρια καταστήματα και εκθέσεις προϊόντων.

Εστιατόρια με υπαίθριο χώρο καθιστικού, όπως μια πέργκολα ή πεζοδρόμιο, χωρίς αμφιβολία μπορούν άμεσα με την τοποθέτηση υδρονέφωσης να παρατηρήσουν τα οφέλη που μπορεί να φέρει στην επιχείρηση κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών. Η Υδρονέφωση είναι ιδανική για να μετατρέψει μια ζεστή μέρα έναν χώρο μαζικής εστίασης, συνεστίασης , ένα κήπο η ένα επαγγελματικό χώρο κοντά η μακριά από παραλία σε δροσερό και ευχάριστο περιβάλλον.

Ενώ μερικοί ιδιοκτήτες εστιατορίων ενδέχεται να είναι επιφυλακτικοί με την υδρονέφωση λόγω νερού, πρέπει να γνωρίζουν πως όταν χρησιμοποιούν σωστά τα κατάλληλα συστήματα για τον χώρο τους η υδρονέφωση παρέχει μια ευχάριστη, δροσερή ατμόσφαιρα και δεν θα δώσει το συναίσθημα τις υψηλής υγρασίας στους πελάτες τους.

 Δείτε εδώ  Εφαρμογές  του προϊόντος

 

Υδρονέφωση CoolProTech 10C VIP

Υδρονέφωση CoolProTech 10C VIP