Υδρονέφωση CoolProTech

Υδρονέφωση CoolProTech.

 

Υδρονέφωση CoolProTech

Υδρονέφωση CoolProTech ‘Τοίχου – Δαπέδου’

 

1. Δροσιά σε:
Υπαίθριες περιοχές παιχνιδιού, ξενοδοχείων, χώρων
εκδηλώσεων, καφετεριών, ζαχαροπλαστείων, καταστημάτων
που παρέχουν γρήγορα γεύματα, bar, σταθμοί λεωφορείων,
περιοχές αναμονής, επίσης χώρους εργασίας, αποβάθρες
φόρτωσης, κ.λπ.

2. Καταστολή της σκόνης:
Αφαιρεί τη σκόνη της ατμόσφαιρας, στην ανακύκλωση, στο
χειρισμό αποβλήτων και απορριμμάτων, στην καλλιέργεια,
στην εξόρυξη, έλεγχος της ρύπανσης, μειώνει τη δυσάρεστη
μυρωδιά, κ.λπ.

3. Αυξανόμενη υγρασία:
Περιστρεφόμενοι μύλοι, αποθήκες εμπορευμάτων βαμβακιού,
πάρκα, θερμοκήπια, εξεταστικές αίθουσες, μύλοι αλεύρων κ.λπ.

4. Γεωργία:
Αγροκτήματα πουλερικών, φυτώρια μανιταριών, χώροι
ιππασίας, για πουλιά και για ζώα, εκτροφεία, εξασφαλίζουν
κατάλληλα επίπεδα υγρασίας και δημιουργούν ιδανικές
συνθήκες.

5. Ειδικές εφαρμογές:
Αθλητικοί χώροι – γήπεδα, ζωολογικοί κήποι, εμπορικά κέντρα,
εκθέσεις, σκηνικά κινηματογράφου, χρήση για δημιουργικά εφέ
ομίχλης, φωτογραφικά στούντιο.

Η υδρονέφωση CoolProTech βασίζεται στην χρήση του νερού ως πηγή δροσιάς. Ειδικές αντλίες υψηλής πίεσης παράγουν αρκετή πίεση στο νερό, ένα εξαιρετικά λεπτό ακροφύσιο άνοιγμα μειώνει και επιταχύνει το εξερχόμενο νερό στον φυγοκεντρικό δίσκο και με την περιστροφική ταχύτητα του δίσκου το μετατρέπει σε σταγονίδια. Αυτή η ενέργεια δημιουργεί μια λεπτή υδρονέφωση που εξατμίζεται σχεδόν αμέσα στην επαφή με το θερμό αέρα του περιβάλλοντος και το φως του ήλιου. Μόλις τα επιμέρους σταγονίδια της υδρονέφωσης τραβάνε ενέργεια θερμότητας, η θερμοκρασία του αέρα μπορεί να μειωθεί σημαντικά. Ο ανεμιστήρας με τον αέρα φυσάει τα σταγονίδια και μέσω της εξάτμισης ο συνδυασμός αυτών δροσίζει τον περιβάλλοντα χώρο για αρκετά τετραγωνικά μέτρα.

Οι ανεμιστήρες υδρονέφωσης – δροσιάς Cool Pro Tech είναι ένας οικονομικός τρόπος να μειώσουμε την θερμοκρασία σε μεγάλες ή μικρές περιοχές. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Οι ανεμιστήρες υδρονέφωσης με ταλάντωση μπορούν εύκολα να σαρώσουν εξωτερικούς χώρους ή εσωτερικούς χώρους σε αποστάσεις 6μ*6μ ‘36τμ’, 7μ*7μ ‘49τμ’ η και περισσότερα τετραγωνικά ανάλογα με την μορφολογία του χώρου.

Ο ανεμιστήρας υδρονέφωσης CoolProTech με φυγοκεντρικό δίσκο του οποίου η χρήση μας δίνει την δυνατότητα να αποφεύγουμε στομώματα από άλατα και μικρό-ακαθαρσίες που υπάρχουν στο δίκτυο ύδρευσης, όπως και την δυνατότητα πλήρους ελέγχου της ποσότητας εκπομπής νερού – υγρασίας έχει την δυνατότητα με μικροσκοπικά σταγονίδια να απορροφά μέσω της εξάτμισης των σταγονιδίων νερού την θερμότητα από την περιοχή και ο αέρας να δροσίζεται έως και 8 βαθμούς. Ο σωστά τοποθετημένα ανεμιστήρας υδρονέφωσης θα δροσίσει και δεν θα υγράνει την επιφάνεια γύρω του.

Οι Ανεμιστήρες υδρονέφωσης CoolProTech είναι διαθέσιμοι σε μεγέθη 65εκ. λεπίδας ‘70εκ προστατευτικό κέλυφος’ , όπως και μεγαλύτερων διαστάσεων για ειδικές εγκαταστάσεις φάρμες ζώων, φυτώρια, παραγωγικές ζώνες εργοστασίων, κλπ. και σε όλους τους τύπους δαπέδου και τοίχου.

Όταν χρησιμοποιείται σε ένα κλειστό περιβάλλον όπως ένα θερμοκήπιο, αρχικά δροσίζει την γενική περιοχή και έπειτα παρέχει ένα υψηλό βαθμό υγρασίας καλύπτοντας τις ανάγκες των φυτικών ειδών. Κάποια εξειδικευμένα καταστήματα προϊόντων μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν αυτούς τους τύπους ανεμιστήρων με υδρονέφωση για να κρατήσουν τα προϊόντα τους φρέσκα για τους πελάτες. Επίσης μπορεί να κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον αγορών για υπαίθρια καταστήματα και εκθέσεις προϊόντων.

Εστιατόρια με υπαίθριο χώρο καθιστικού, όπως μια πέργκολα ή πεζοδρόμιο, χωρίς αμφιβολία μπορούν άμεσα με την τοποθέτηση υδρονέφωσης να παρατηρήσουν τα οφέλη που μπορεί να φέρει στην επιχείρηση κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών. Η Υδρονέφωση είναι ιδανική για να μετατρέψει μια ζεστή μέρα έναν χώρο μαζικής εστίασης, συνεστίασης , ένα κήπο η ένα επαγγελματικό χώρο κοντά η μακριά από παραλία σε δροσερό και ευχάριστο περιβάλλον.

Ενώ μερικοί ιδιοκτήτες εστιατορίων ενδέχεται να είναι επιφυλακτικοί με την υδρονέφωση λόγω νερού, πρέπει να γνωρίζουν πως όταν χρησιμοποιούν σωστά τα κατάλληλα συστήματα για τον χώρο τους η υδρονέφωση παρέχει μια ευχάριστη, δροσερή ατμόσφαιρα και δεν θα δώσει το συναίσθημα τις υψηλής υγρασίας στους πελάτες τους.